Professionelle ansigtsbehandlinger i hjertet af Nyborg

Husker du at give din hud kærlighed og velvære med effektive ansigtsbehandlinger? Det er vigtigt, at sætte tid af i hverdagen til selvforkælelse, så kroppen får den velvære, den har brug for. Hos Appah's Wellness i Nyborg tilbydes flere former for ansigtsbehandling til mænd og kvinder i afslappende og hyggelige omgivelser. 

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid og gør noget godt for dig selv og din hud. Alle behandlinger er af højeste kvalitet. 

Book tid

Effektive ansigtsbehandlinger 

Hos Appah's Wellness får du effektive og dybderensende ansigtsbehandlinger, der skaber en smuk og sund hud i balance. Ønsker du en ansigtsbehandling mod hudorme, uren hud, pigmentpletter eller en anden problematik - så tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan finde den helt rette behandling til dig. Jeg tilbyder flere forskellige former for ansigtsbehandling til mænd og kvinder: 

Kalahari Honeybush Facial
Få en afslappende, fugtgivende og næringsrig ansigtsbehandling. Denne ansigtsbehandling indeholder dobbelt afrens, peeling, maske, cremepleje og spf. Derudover får du en decollete´-, nakke- og ansigtsmassage, så du kan koble fra og få pulsen helt ned. 

Phytic Clay Frugtsyrebehandling
Phytic Clay er en pro-aktiv behandling med mandel-,glycol og fytinsyre fra sojabønner. Behandlingen er specielt udviklet til for tidlig ældning, hyperpigmentering og fedtet/problematisk hud. Med denne ansigtsbehandling opnår du en strålende og fornyet hud. 

Diamanthudslibning
Denne dybdegående ansigtsbehandling indeholder dobbelt afrens, diamanthudslibning af hals og ansigt, maske, cremepleje og Spf 40. De små fine diamanter på slibehovedet fjerner blidt de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i huden. 
 

Giv din hud kærlighed med en ansigtsbehandling 

Ansigtsbehandlingerne her i klinikken bliver udført med lækre produkter fra hudplejeserien Kalahari, ancient desert secrets. Dette brand stammer fra Sydafrikas ørken og de indfødtes ældgamle opskrifter, bl.a. fra planteriget. Gennem et samarbejde mellem stifteren af brandet, Carina Franck, botaniske eksperter og kosmetiske forskere er der blevet udviklet innovative hudplejeformler, der giver exceptionelle resultater og ren velvære. 

Du kan også forkæle dig selv eller en du holder af med en dejlig massage, voksbehandling, manicure og pedicure eller farvning og tilretning af bryn og vipper

Priser på ansigtsbehandling

Kalahari Honeybush Facial 689 kr.
Phytic Clay Frugtsyrebehandling 789 kr.
Diamanthudslibning 499 kr.

Se den fulde prisliste

Book en tid til behandling i Nyborg 

Din krop fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til ansigtsbehandling hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid og gør noget godt for dig selv og din hud.