Krops- og velværebehandlinger

Velværes-massage
Nyd en dejlig velværesmassage i en varm og hyggelig atmosfære, når du bare trænger til lidt selvforkælelse. En velværes-massage gør dig både afslappet og afstresset og giver dig en stund væk fra alt dagligdagens travlhed og jag. Massagen hjælper med, at reducere muskelspændinger, stimulerer blodomløbet og hjælper med udskillelse af affaldsstoffer. Der bliver masseret i en dejlig, naturlig og dansk produceret olie, som efterlader huden blød og smidig. En dejlig afslappende behandling.

Hotstone-massage
I en hotstone-massage bliver du masseret med opvarmede sten.
Det er vigtigt at bemærke, at stenene, der bruges til denne behandling, er en særlig type. De er som regel lavet af basalt, hvilket er en type vulkansk sten med en flad og glat form.
Ved hjælp af stenene bliver du masseret i rullende og blide bevægelser. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger og har en unik positiv indvirkning på din psyke. En dejlig behandling, der varmt kan anbefales.

Ansigtsbehandlinger
Ansigtsbehandlingerne her i klinikken bliver udført med lækre produkter fra hudplejeserien Kalahari, ancient desert secrets. Dette brand stammer fra Sydafrika's ørken, og fra de indfødtes ældgamle opskrifter, fra bl.a planteriget. Et samarbejde mellem stifteren af brandet,Carina Franck, botaniske eksperter og kosmetiske forskere er der blevet udviklet innovative hudplejeformler, der giver exceptionelle resultater og ren velvære. Book en tid og gør noget godt for dig selv og din hud.


Hænder & fødder

Manicure
Drømmer du om at have smukke og velplejede hænder, så er det en manicure du skal vælge.
Du kan vælge mellem almindelig manicure, hvor dine hænder kommer i et dejligt håndbad, herefter bliver dine negle klippet/filet efter ønske af form og længde. Du får ordnet neglebånd, og poleret neglene, efterfulgt af kort håndmassage og til sidst bliver dine negle og hænder fugtet med olie og lotion.
Vælger du en spa manicure får du alt ovenstående, samt peeling, længere massage og fugtindpakning oveni.
Dine hænder vil elske dig.

Pedicure
Dine fødder er på hårdt arbejde hver dag og har til opgave at bære dig gennem hele livet og kan være udsat for meget. Gør noget godt for dem og forkæl dem med en pedicure. En almindelig pedicure indeholder dejligt fodbad, peeling, let fjernelse af hård hud, klipning/filning, ordne neglebånd samt polering af neglene, kort fodmassage og fugtpleje med olie og lotion. Vælger du en spa pedicure indeholder den det samme som ovenstående, samt længere fod-,og lægmassage og fugtindpakning.
Dine fødder vil elske dig for det.


Voksbehandlinger

Til kvinder og mænd

Voksbehandlinger Ansigt
Har du uønsket hårvækst i ansigtet, kan dette også fjernes med en effektiv voksbehandling. Ved en voksbehandling i ansigtet undgår du stive og grove hår, som fåes ved skraberen. Til gengæld er de hår der vokser ud igen efter en voksbehandling helt bløde, fordi de istedet er hevet ud med hele hårroden. En voksbehandling giver dig en længerevarende og mærkbar glathed i ansigtet. Dette også fordi, at voksen er istand til at fjerne de helt små dun, som tit ses i ansigtet. Et dejligt og holdbart resultat.

Voksbehandlinger Kvinder
Fordelen ved en voksbehandling er, at du får revet hårene ud på en gang og sammen med hårene kommer også hårrødderne, Med denne metode tager det derfor meget længere tid for hårene at vokse ud igen, sammenlignet med en almindelig barbering. Samtidig med det er det også bløde nye hår, der vokser ud og ikke stubbe, som man ellers kender det fra en barbering. Efter en voksbehandling er din hud også blødere, glattere og hårfri i længere tid.
Desuden slipper du samtidig for hudirritationer og røde knopper, som ofte opstår efter hårfjerning med en skraber. En voksbehandling gør dig bare gladere og mere fri.
Husk!! Hårene skal helst være minimum 5 mm, for at kunne vokses.

Voksbehandlinger Mænd
Er du én blandt de mange mænd, som føler irritation over dine hår? Føler du at det stikker og kradser? Eller er du blandt dem, der måske føler, at du ser mindre soigneret ud? Så hold dig endelig ikke tilbage. Her i klinikken tilbydes der til mændene også effektive og professionelle voksbehandlinger af bl.a lænd, ryg, brystkasse og mave. Med en voksbehandling kan du efterfølgende opleve hvor flot og glat din hud kan blive og føle dig helt fri af den kløende fornemmelse. Lad ikke frygten for at det gør ondt, skræmme dig fra at blive vokset. Jo hårfjerning med voks kan mærkes, men ubehaget er størst i starten og bliver mindre og mindre jo flere gange du får det gjort. Og jeg kan forsikre dig, at jeg altid bestræber mig efter mindst mulig ubehag.