Forkæl dine hænder med en manicure i Nyborg

Drømmer du om smukke og velplejede hænder, så er det en manicure du skal vælge. Hos Appah's Wellness bliver du budt velkommen i en oase af velvære. Her vil du blive forkælet i en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor du kan tage afstand fra den travle hverdag. 

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid til manicure hos Appah's Wellness - dine hænder vil elske dig.

Book tid 

Vælg en almindelig manicure eller spa manicure 

Dine hænder er konstant udsatte og slides hurtigt op. Det er derfor vigtigt, at du plejer og passer på dem for at undgå tørre og sarte hænder. Med 15+ års erfaring som statsanerkendt kosmetiker laver jeg professionelle manicure, så dine hænder og negle kan få det boost, de trænger til. Vælg mellem: 

Almindelig manicure
Ved en almindelig manicure kommer dine hænder i et dejligt håndbad. Herefter bliver dine negle klippet/filet efter ønske af form og længde. Du får ordnet neglebånd og poleret neglene, efterfulgt af en kort håndmassage. Til sidst bliver dine negle og hænder fugtet med olie og lotion.

Spa manicure
Vælger du en spa manicure, får du alt fra den almindelige manicure. Oveni får du peeling, en længere håndmassage og fugtindpakning af hænderne. Det er altså den ultimative forkælelse til dine hænder. 

Appah's Wellness er et univers af selvforkælelse, hvor alt fokus er på dig og dine behov. Derfor tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger, så du kan få præcis den velvære du drømmer om. Forkæl dig selv eller en du holder af med en professionel og effektiv massage, ansigtsbehandling, voksbehandling, pedicure eller farvning og tilretning af bryn og vipper

Få en fransk manicure eller almindelig lak

Vink farvel til alle dine bekymringer om at lægge lak på neglene. Når du får lavet en manicure hos Appah's Wellness, kan du vælge at få lavet en fransk manicure eller en almindelig lakering. På den måde undgår du ridser og mærker i lakken samt en lang tørretid, og du kan gå herfra med nye smukke negle. 

Den populære franske manicure er en tidsløs klassiker, som efterlader neglene med et naturligt look. Det naturlige udseende skabes ved at lakere neglene med en naturlig neglefarve med hvide spidser. En fransk manicure giver dermed et look, der passer til enhver lejlighed.

Priser på manicure

Almindelig manicure 299 kr.
Spa manicure 499 kr.
Almindelig lakering 99 kr.
Fransk lakering 129 kr.

Se den fulde prisliste 

Book en tid til behandling i Nyborg 

Dine hænder fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til manicure hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid og gør noget godt for dig selv og din krop.