Forkæl dine hænder med en manicure i Nyborg

Drømmer du om smukke og velplejede hænder, så er det en manicure du skal vælge. Hos Appah's Wellness bliver du budt velkommen i en oase af velvære. Her vil du blive forkælet i en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor du kan tage afstand fra den travle hverdag. 

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid til manicure hos Appah's Wellness - dine hænder vil elske dig.

Book tid 

Spa manicure 

Dine hænder er konstant udsatte og slides hurtigt op. Det er derfor vigtigt, at du plejer og passer på dem for at undgå tørre og sarte hænder. Med 15+ års erfaring som statsanerkendt kosmetiker laver jeg professionelle manicure, så dine hænder og negle kan få det boost, de trænger til.

Spa manicure
Vælger du en spa manicure, får du dine hænder i et dejligt håndbad. Herefter bliver dine negle klippet/filet efter ønske af form og længde. Du får ordnet neglebånd og poleret neglene, efterfulgt af en kort håndmassage. Til sidst bliver dine negle og hænder fugtet med olie og lotion.

Oveni får du peeling, en længere håndmassage og fugtindpakning af hænderne. Det er altså den ultimative forkælelse til dine hænder. 

Appah's Wellness er et univers af selvforkælelse, hvor alt fokus er på dig og dine behov. Derfor tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger, så du kan få præcis den velvære du drømmer om. Forkæl dig selv eller en du holder af med en professionel og effektiv massage, ansigtsbehandling, voksbehandling, pedicure eller farvning og tilretning af bryn og vipper.

Se prisliste 

Book en tid til behandling i Nyborg 

Dine hænder fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til manicure hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid og gør noget godt for dig selv og din krop.