Luksus massage i hjertet af Nyborg

Invester i din egen velvære og nyd en dejlig wellness massage i en varm og hyggelig atmosfære. Det er vigtigt, at sætte tid af i hverdagen til ro og selvforkælelse, så du kan få en stund væk fra alt dagligdagens travlhed og jag. Hos Appah's Wellness i Nyborg bliver du forkælet med massage af højeste kvalitet, hvor du har mulighed for at koble fra og få pulsen helt ned.

Jeg tilbyder wellness massage til alle og enhver, og i min klinik er det altid dig og dine behov, der er i fokus. Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Forkæl din krop og book en tid til massage med det samme.

Book en tid

Få ro i kroppen med wellness massage og -behandlinger

Massage hjælper med at reducere muskelspændinger, stimulere blodomløbet og udskillelse af affaldsstoffer. Har du brug for at blive løsnet op i kroppen, så kan jeg hjælpe dig uanset om du ønsker en:

  • Hovedbundsmassage
  • Ansigtsmassage
  • Nakkemassage
  • Skuldermassage
  • Helkropsmassage
  • Rygbehandling inkl. rygmassage

Du vil blive masseret i en dejlig, naturlig og dansk produceret olie, som efterlader huden blød og smidig. Jeg har valgt at bruge en produktserie fra Kalahari, da den taler til et sted dybt i mit hjerte. Udover at det skaber helt fantastiske resultater for din krop, så er det også et brand, der støtter og hjælper mennesker i verden, som virkelig har brug for det. 

Læs mere om produktserien her

Helkropsmassage er den ultimative afslapning 

Drømmer du om den ultimative afslapning? Helkropsmassage er skræddersyet til at lindre spændinger og bringe harmoni til din krop. Massage handler ikke kun om fysisk velvære, men også om at få en følelse af indre ro og balance. 

Hos Appah's Wellness kan du få præcis den behandling du har brug for. Vælg mellem helkropsmassage med eller uden ansigtsmassage, helkrops hotstone massage eller helkropsmassage i den lækreste aromatiske olie med blødgørende egenskaber.

I en hotstone massage bliver du masseret med en særlig type sten, som opvarmes. De er som regel lavet af basalt, der er en type vulkansk sten med en flad og glat form. Ved hjælp af stenene bliver du masseret i rullende og blide bevægelser. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger og har en unik positiv indvirkning på din psyke. En dejlig behandling, der varmt kan anbefales.

Du kan også forkæle din krop med en ansigtsbehandling, voksbehandling til mænd og kvinder, manicure eller pedicure.

Massage priser

Hovedbund, ansigt, decolleté, skuldre og nakke (30 min) 349kr.
Ryg (30 min) 349kr.
Ryg, nakke, skuldre og decolleté (45 min) 499kr.
Helkrop (60 min) 599kr.
Luksus helkrop inkl. ansigtsmassage (90 min) 799kr.
Hotstone massage fra 399kr.
Rygbehandling fra 649kr.
Aromatisk olie helkropsmassage (60 min) 699kr.
Aromatisk olie helkropsmassage inkl. tørbørstning (75 min) 799kr.
Botanical Body Wrap 799kr.
Den ultimative forkælelse (120 min) 1499kr.

Book en tid til behandling i Nyborg

Din krop fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til massage hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Forkæl din krop og book en tid til massage hos Appah's Wellness.