Forkæl dine fødder med en pedicure i Nyborg

En pedicure er ikke kun en skønhedsbehandling, men en vigtig del af din selvpleje. Dine fødder er på hårdt arbejde hver dag og har til opgave at bære dig gennem hele livet. De bliver udsat for rigtig meget, og derfor er det vigtigt, at du husker at forkæle dem lidt ekstra engang imellem. Uanset om du ønsker en afslappende oplevelse eller en effektiv pleje af dine fødder, så er en pedicure behandling hos Appah's Wellness det perfekte valg. 

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Så giv dig selv den luksus, du fortjener, med en forfriskende pedicure, og lad dine fødder takke dig senere. 

Book tid 

Spa pedicure

Ved at investere i en pedicure kan du opnå sunde, velplejede og bløde fødder. Hos Appah's Wellness bliver du mødt af en oase af velvære med fokus på selvforkælelse, så du kan få den absolut bedste oplevelse.

Sådan foregår en spa pedicure:

Når du vælger en spa pedicure får du først et dejligt fodbad, peeling, let fjernelse af hård hud samt klipning/filning af dine negle. Derefter ordner jeg dine neglebånd og polerer dine negle med en valgfri klar lakering, og til sidst giver dig en dejlig fodmassage, fugt indpakning samt fugtpleje med olie og lotion. 

Da det er en spa pedicure jeg tilbyder, så får du en længere fodmassage og lægmassage end ved en almindelig pedicure. Derudover får du også en lækker fugtindpakning, så dine fødder vil elske dig.

Se galleriet

Fordele ved pedicure behandlinger

  • Fjernelse af døde hudceller og hård hud
  • Forbedret blodcirkulation, som kan reducere hævelse og træthed
  • Regelmæssige pedicure kan forebygge alm. fodproblemer som ligtorne, hård hud og indgroede negle
  • Reducering af stress og forbedret velvære

Appah's Wellness er et univers af selvforkælelse, hvor alt fokus er på dig og dine behov. Derfor tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger, så du kan få præcis den velvære du drømmer om. Forkæl dig selv eller en du holder af med en professionel og effektiv massage, ansigtsbehandling, voksbehandling, manicure eller farvning og tilretning af bryn og vipper

Se prisliste

Book en tid til behandling

Dine fødder fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til pedicure hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Book en tid og gør noget godt for dig selv og din krop.