Professionel voksbehandling i hjertet af Nyborg 

Undgå uønsket hårvækst og få en silkeblød hud med en professionel voksbehandling. Hos Appah's Wellness i Nyborg bliver du forkælet med behandlinger af høj kvalitet i en afslappende og hyggelig atmosfære. Jeg tilbyder voksbehandlinger til både mænd og kvinder, og i min klinik er det altid dig og dine behov, der er i fokus. 

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Så skynd dig at booke en tid til voksbehandling hos Appah's Wellness.

Book tid

Voksbehandling til mænd og kvinder

Voksbehandlinger er for alle uanset køn. Er du en af  de mange mænd og kvinder, som føler irritation over dine hår? Føler du, at det stikker og kradser? Eller er du blandt dem, der måske føler, at du ser mindre soigneret ud? Så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg kan forsikre dig, at jeg altid bestræber mig efter mindst muligt ubehag. 

Book en tid til voksbehandling og oplev de mange fordele:

  • Din hud bliver blødere, glattere og hårfri i længere tid
  • Du får revet hårene samt hårrødderne ud på én gang
  • Det tager meget længere tid for håret at vokse ud igen, sammenlignet med en almindelig barbering
  • Det er nye og bløde hår, der vokser ud og ikke stubbe, som man kender det fra en barbering
  • Du slipper for hudirritationer og røde knopper, som ofte opstår efter hårfjerning med en skraber. 

Her i klinikken tilbydes der effektive og professionelle voksbehandlinger til mændene af bl.a. lænd, ryg, brystkasse og mave. Til kvinderne tilbyder jeg bl.a. flere former for intim voksbehandling, som bikini-, tanga- og brasiliansk voksbehandling. 

Du kan også forkæle dig selv eller en du holder af med en dejlig massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure eller farvning og tilretning af bryn og vipper

Voksbehandlinger i ansigtet

Har du uønsket hårvækst i ansigtet, kan det fjernes med en effektiv voksbehandling. Ved en voksbehandling i ansigtet undgår du stive og grove hår, som fås ved brug af skraber. Til gengæld er de hår, der vokser ud igen efter en voksbehandling, helt bløde. De er hevet ud med hele hårroden, som  giver dig en længerevarende og mærkbar glathed i ansigtet. Voksen er nemlig i stand til at fjerne de helt små dun, som tit ses i ansigtet. 

Gode råd - før og efter voksbehandling 

For at sikre den bedst mulige oplevelse og langvarige resultater, er det vigtigt at følge nogle enkle råd før og efter voksbehandlingen.

Inden voksbehandling skal hårene helst være minimum 5 mm, for at kunne vokses. Det kan være en god ide at peele/skrubbe huden, så døde hudceller fjernes. Det gør huden blødere, så det bliver nemmere at vokse.

Efter voksbehandling frarådes solbadning, brug af parfumerede cremer og lotions, deodorant og selvbruner de første 24 timer. 3-4 dage efter din behandling anbefales regelmæssig peeling for at opnå det bedste resultat, og det vil også reducere risikoen for indgroede hår og irritation i huden. Det er vigtigt, at man ikke bruger en skraber mellem voksbehandlingerne, da det ødelægger rytmen af udgroningen.

Priser på voksbehandlinger

Voksbehandling mænd
Lænd 199 kr.
Brystkasse og/eller mave fra 299 kr.
Ryg inkl. skuldre 399 kr.
Voksbehandling kvinder
Bikini 199 kr.
Tanga 249 kr.
Brasiliansk fra 429 kr.
Hage og/eller overlæbe fra 149 kr.
Ansigt 249 kr.
Armhule 199 kr.
Knæ og ned fra 299 kr.
Knæ og op fra 399 kr.
Hele ben fra 549 kr.

Listen af voksbehandlinger er meget længere endnu. Tag et kig på den fulde prisliste, så du kan finde den helt rette behandling til dig og din krop.

Se den fulde prisliste 

Book en tid til behandling i Nyborg 

Din krop fortjener det bedste, og derfor vil jeg anbefale dig at booke en tid til voksbehandling hos Appah's Wellness. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så tøv ikke med at ringe til mig på 60 29 90 42 eller skriv en mail til kontakt@appahswellness.dk.

Bor du i Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Ringe eller i et nærliggende område? Så skynd dig at booke en tid til voksbehandling hos Appah's Wellness.